OKULUMUZ BU KEZ HOLLANDA'DA

Erçek Çok Programlı Anadolu Lisesi adını Avrupa'da duyurmaya devam ediyor.

16.01.2023 298

2022 / EYLÜL Ayı Proje Çağrı Dönemi kapsamında okul proje ekibimiz tarafından hazırlığı gerçekleştirilen ve KA153 Gençlik Çalışanlarının Hareketliliği alanında Hollanda Ulusal Ajansı'na sunulan "Digi(t)al Pr(e)vention (Ch)amber Fo(r) Y(out)h Work(ers)" adlı, "2022-3-NL02-KA153-YOU-000097572" numaralı, gençlerin sosyal medya kullanım alışkanlıklarını konu alan eğitim kursu projemiz Hollanda Ulusal Ajansı tarafından 30414 Euro değerinde hibe desteği almıştır.

Proje kapsamında Hollanda'da yürütülecek hareketlilik Türkiye ortağı Erçek Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin yanı sıra, Portekiz, İtalya, İspanya, Hollanda, Polonya, Litvanya, Bulgaristan ve Romanya da dahil olmak üzere toplam 9 ülke ortaklığında yaklaşık iki haftalık bir eğitim şeklinde gerçekleştirilecektir. Hareketliliğin önümüzdeki Nisan 2023'te gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Projemiz Erasmus+ Proje Sonuçları sayfasında da yayınlanmıştır. Proje Sonuçları sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Projemize ilişkin süreç hakkında bilgilendirmeler web sayfamız üzerinden paylaşılmaya devam edilecektir.