Erçek Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Erçek Çok Programlı Anadolu Lisesi Olarak Vizyonumuz Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Erçek Çok Programlı Lisesi Olarak Misyonumuz Değişen Dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını, iş ve hizmet alanlarının gereksinimini karşılayacak biçimde yetiştirmek.

Başarılar: 44.Tübitak Ortaöğretim Öğrenciler Araştırma Projeleri Yarışmasında Coğrafya Dalında Bölge Birinciliği

Saatler: 08.30 - 15.50
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ KA102 Mesleki Eğitim Hareketliliği "Reggio Emilia Yaklaşımında Avrupa Stajı" (2019-2022)_____ Erasmus+ KA102 Mesleki Eğitim Hareketliliği "Teknolojik İnovasyonu Avrupa'da Öğreniyorum" (2015-2016)

Telefon - 0 432 254 23 83

WEB - https://vanercekcpl.meb.k12.tr

Adres - Erçek Mahallesi Özalp Yolu Üzeri İpekyolu/VAN

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Merkez mahalle.

Adres - Erçek Mahallesi Özalp Yolu Üzeri İpekyolu/VAN

Ulaşım Özalp ilçe minibüsleriyle ve belediye otobüsleriyle(Özalp minibüsleri kadar sık kalkmıyor). Öğretmen servisi var.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 30 km uzaklıkta.